DRYPOINT® RA koeldroger: energiebesparend en milieuvriendelijk

Zoekt u een nieuwe koeldroger voor uw persluchtinstallatie? BEKO TECHNOLOGIES heeft een omvangrijk assortiment DRYPOINT® RA-modellen. Daarmee kunnen wij uw persluchtbehandeling optimaal aanpassen aan alle mogelijke gebruiksomstandigheden.

DRYPOINT® RA koeldroger

De luchtgekoelde DRYPOINT® RA koeldroger is een zeer rendabele keuze. Bij een koeldroger zitten de kosten niet in de aanschaf, maar in de lopende gebruikskosten: stroomkosten, persluchtweerstand in het systeem en persluchtverlies door lekkages. Alle koeldrogers uit de DRYPOINT® RA-serie hebben een zeer laag energieverbruik en een minimaal drukverlies. De investering van de persluchtdroger is binnen een half jaar terugverdiend.

Specialist in perslucht- en condensaatbehandeling

BEKO TECHNOLOGIES ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan dertig jaar koeldrogers, adsorptiedrogers en hogedrukdrogers. Onze producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling zijn uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden u een compleet assortiment, aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst.

Contact opnemen met BEKO TECHNOLOGIES

Voor vragen over onze DRYPOINT® RA koeldrogers, neem contact op met BEKO TECHNOLOGIES. U kunt het contactformulier invullen of per e-mail contact met ons opnemen. Ons e-mailadres is benelux@beko-technologies.com.

Onze klanten profiteren van vele voordelen

  • Bekwame technische ondersteuning door deskundige ingenieurs
  • Continue productontwikkelingen en innovaties
  • Vooruitstrevende productvervaardiging- en ontwerpsoftware
  • Expertise in industriespecifieke toepassingen
  • Hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en duurzame componenten
  • Optimale procesbetrouwbaarheid
  • Gecertificeerd conform Lloyds Register Quality Assurance

Neem direct contact op!

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons