BEKOMAT® niveaugestuurde condensaatafvoer: energie- en kostenbesparend

Heeft u een nieuwe condensaatafvoer nodig? BEKO TECHNOLOGIES heeft de juiste condensaatautomaat voor elke capaciteit, voor iedere compressor of systeemdruk en voor alle bedrijfsomstandigheden.

BEKOMAT® condensaatafvoer

Condensaat kan uw persluchtinstallatie beschadigen. De BEKOMAT® condensaatafvoer tapt vocht af met behulp van een elektronische niveausensor. Daardoor verliest u nauwelijks dure perslucht. Dat is wel anders bij vlotters die open blijven staan of bij tijdgestuurde magneetventielen. Met een niveaugestuurde condensaatafvoer bespaart u niet alleen energie, maar ook kosten. Ook wordt de CO2-emissie verminderd.

Specialist in perslucht- en condensaatbehandeling

In 1982 ontwikkelde Berthold Koch in een kleine garage in Düsseldorf de eerste elektronische, niveaugestuurde condensaatafvoer: de BEKOMAT®. Inmiddels is BEKO TECHNOLOGIES een van de meest toonaangevende en innovatieve bedrijven in de persluchtbehandeling ter wereld. Wij ontwikkelen efficiënte en toekomstgerichte condensaatafvoeren en andere oplossingen die bijdragen aan energiebesparing en een beter milieu.

Contact

Heeft u nog vragen over de BEKOMAT® condensaatafvoer? Vul dan gerust het contactformulier in of e-mail ons op: benelux@beko-technologies.com.

Onze klanten profiteren van vele voordelen

  • Bekwame technische ondersteuning door deskundige ingenieurs
  • Continue productontwikkelingen en innovaties
  • Vooruitstrevende productvervaardiging- en ontwerpsoftware
  • Expertise in industriespecifieke toepassingen
  • Hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en duurzame componenten
  • Optimale procesbetrouwbaarheid
  • Gecertificeerd conform Lloyds Register Quality Assurance

Neem direct contact op!

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons