Kwaliteitscontrole ademlucht? Meetapparaten van BEKO TECHNOLOGIES

Zoekt u een meetapparaat om de kwaliteit van medische ademlucht te controleren? Speciaal voor ziekenhuizen ontwikkelde BEKO TECHNOLOGIES het compacte meetapparaat METPOINT® MMA.

BEKO TECHNOLOGIES: ook voor medische perslucht

BEKO TECHNOLOGIES heeft al meer dan dertig jaar ervaring in perslucht- en condensaatbehandeling. Onze meetinstrumenten zijn uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit. Speciaal voor ziekenhuizen en klinieken ontwikkelden wij METPOINT® MMA. Een uiterst effectief meetapparaat om ademlucht voor medisch gebruik te controleren.

Meetapparaat voor kwaliteitscontrole ademlucht

Ademlucht moet voldoen aan de eisen van de Europese Farmacopee. Met METPOINT® MMA van BEKO TECHNOLOGIES kunt u de wettelijk voorgeschreven grenswaarden voor medische perslucht gemakkelijk monitoren. Ook worden de resultaten permanent gerapporteerd. Als de grenswaarden van de Farmacopee worden overschreden, geeft het systeem meteen een alarmsignaal. Deze gegevens over de ademlucht kunt u meteen verwerken in het kwaliteitsmanagementsysteem.

Meer informatie?

Ontvangt u graag meer informatie over onze meetapparaten voor de controle van ademlucht in ziekenhuizen? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail op: benelux@beko-technologies.com.

Onze klanten profiteren van vele voordelen

  • Bekwame technische ondersteuning door deskundige ingenieurs
  • Continue productontwikkelingen en innovaties
  • Vooruitstrevende productvervaardiging- en ontwerpsoftware
  • Expertise in industriespecifieke toepassingen
  • Hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en duurzame componenten
  • Optimale procesbetrouwbaarheid
  • Gecertificeerd conform Lloyds Register Quality Assurance

Neem direct contact op!

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons