Cookies helpen ons bij onze dienstverlening. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken.
Voor meer informatie over cookies kunt u terecht op de volgende link. Meer weten over cookies...

Kwaliteit van leven

20-07-2018

Mensen zien hun leven graag zonder zorgen en problemen; als alles gaat in het leven zoals men dat graag ziet, geeft dat een gelukkig gevoel! Een fijne baan, goede gezondheid, een plek om te wonen, vrienden en een dierbare familie zijn belangrijke zaken voor nagenoeg iedereen. Kwaliteit van het leven zit echter vaak in kleine dingen. Een kind dat je doet verbazen, een broer of zus die iets leuks doet, je partner die iets bereikt of je huisdieren die er gewoon zijn en je plezier brengen. 

Om een zorgeloos leven te kunnen leiden is werken een belangrijk middel. Mijn moto is dan ook altijd “werk om te leven, leef niet om te werken”. Daar zit echt een groot verschil.

Voeding is tevens een belangrijk onderdeel van ons leven en helaas ook vaak een onderschat onderdeel. Goede kwaliteit voeding draagt bij aan een goede kwaliteit van leven. Immers, als je gezond eet en verantwoorde keuzes maakt, dan heeft dat altijd invloed op je levenswijze. Er zijn uiteraard twee zaken belangrijk bij gezonde voeding; ten eerste de productie van gezonde voeding en ten tweede de keuze voor welke voeding je tot je neemt. Op de eerste keuze heeft de consument maar weinig invloed en feitelijk is dat heel jammer. Bijna altijd gaat de consument ervan uit dat voeding op de juiste kwaliteit wordt geproduceerd, echter dat weet men helaas nooit zeker.

Voedingsmiddelenproducenten hebben hier een belangrijke taak! Goede of hoge kwaliteit van de voedingsmiddelenproductie heeft invloed op de kwaliteit van het leven voor eenieder, maar ook voor hen zelf; ook zij consumeren hun eigen geproduceerde voeding. Daarom zouden voedingsmiddelenproducenten ook alles in het werk moeten stellen om de productie van voedingsmiddelen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit te laten voldoen. 

In veel productieprocessen voor voedingsmiddelen wordt perslucht toegepast, deze perslucht komt regelmatig direct of indirect in aanraking met de voeding. Logisch is dat de perslucht zeer schoon dient te zijn en kwalitatief goed om zodoende de voeding niet te vervuilen, dat dan weer een slechte invloed heeft op de volksgezondheid.  

Om er zeker van te zijn dat de perslucht, welke direct of indirect in aanraking komt met de voedingsmiddelen de juiste kwaliteit bezit, is het van belang feitelijk de kwaliteit van de gebruikte perslucht te kennen. Juist dat is binnen de voedingsmiddelenbranche een grote uitdaging: meten van de persluchtkwaliteit! De populaire uitspraak “meten is weten” doet hier recht aan. Kwaliteit meten van perslucht in voedingsmiddelen processen is een van de specialismes van BEKO TECHNOLOGIES B.V.

 

Of het nu gaat om de uitvoer van een Air Audit persluchtkwaliteit of om de levering van de meetapparatuur voor beide zaken kunt u uitstekend terecht bij BEKO TECHNOLOGIES B.V.

BEKO TECHNOLOGIES BV heeft een breed pakket aan METPOINT® meetapparatuur in portfolio waarmee de persluchtkwaliteit in voedingsmiddelenprocessen inzichtelijk gemaakt kan worden, of het nu gaat om druk dauwpunt, rest oliedamp gehalte of algemeen deeltjes vervuiling in de perslucht, BEKO TECHNOLOGIES BV kan u helpen de kwaliteit vast te stellen.

Kiest u voor kwaliteit van leven? Dan is BEKO TECHNOLOGIES B.V. uw partner.

Terug